• Mon - Sat 8.00 - 18.00
  • Magjistralja. Prishtine-Shkup KM 2 Pristina 10000
  • +383 44 660 691
  • Mon - Sat 8.00 - 18.00
  • Magjistralja. Prishtine-Shkup KM 2 Pristina 10000
  • +383 44 660 691

Kërko vetura

A JENI DUKE KËRKU VETURË?

Our cars are delivered fully-registered with all requirements completed. We’ll deliver your car wherever you are.

SHIKO VETURAT

DËSHIRONI TË SHISNI VETURËN TUAJ?

Receive the absolute best value for your trade-in vehicle. We even handle all paperwork. Schedule your appointment today!

SHIT VETURËN
SHUMËLLOJSHMËRI VETURASH

With a robust selection of popular vehicles on hand, as well as leading vehicles from BMW.

KILOMETRA TË GARANTUARA

10 new offers every day. 350 offers on site, trusted by a community of thousands of users.

MUNDËSI NDRRIMI TË VETURËS

Our service department maintain your car to stay safe on the road for many more years.

VETURA TË SHITURA
VIZITORË NË DITË
DEALER REVIEWS
VERIFIED DEALERS

MIRËSEVINI NË AUTO SALLONIN IDRIVE

Auto Salloni iDrive ​​është themeluar mbi besimin, integritetin dhe respektin. Ne jemi krenar të ofrojmë këto vlera në shitjet tona dhe praktikat e biznesit në mënyrë që klientët tanë të vazhdojnë të vijnë. Automjetet në pjesën tonë kanë çmimet dhe cilësinë më të mirë në zonë, shihemi sot !

Mos hezitoni të na kontaktoni?
Kontakti
+383 44 660 691